IconNederlands

Ook bij ons moet er brood op de plank komen dus hebben we voor u diverse mogelijkheden om uw order te betalen. O'ja ze zijn allemaal gratis!

Dit is een tekst in H1

Dit is een tekst in H2

Dit is een tekst in H3

Dit is een tekst in H4

Betaalwijze

 
IDEAL > lees meer
Overschrijven/ vooruitbetalen > lees meer
Creditcard > lees meer
Contant betalen bij afhalen > lees meer
Factuur (achterafbetaling) > lees meer
Mr. Cash/ Bancontact > lees meer

Betaling mislukt of geweigerd?
> Lees meer

Terugbetalingen 

> Lees meer

IDEAL

 

Internetbankiert u bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u  toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

 

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?
U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
Geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
Op werkdagen voor 15:00 uur met iDEAL besteld? Dan heeft u meestal uw bestelling morgen in huis!
Betalen met iDEAL is bij Pneuparts altijd volledig gratis.

 

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Pneuparts overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer op uw orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:
Pneuparts
IBAN: NL23RABO01036.31240
BIC: RABONL2U

LET OP: Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.


Creditcard
Bij Pneuparts zijn creditcards van MasterCard en Visa van harte welkom. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast. Dit geldt niet voor pre-orders.
 

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?
Betalen met creditcard is bij Pneuparts altijd volledig gratis.
Op werkdagen voor 15:00 uur met iDEAL besteld? Dan heeft u meestal uw bestelling morgen in huis!
Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.


Contant betalen bij afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling tussen 08:00 en 17:00 uur af te halen bij ons filiaal in Deurne. U kunt daar direct contant betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Ons adres voor het afhalen van uw bestelling is:
Pneuparts
Florijn 10 b/c
5751 PC DEURNE 
Nederland


Factuur    

Uw factuur is uw aankoopbewijs. Facturen versturen wij altijd per mail, tenzij u dat anders heeft aangegeven bij uw account gegevens. We bewaren uw factuur ook in uw online account zodat uje deze altijd gemakkelijk kunt raadplegen.

   
     
Kopen op factuur    
u wil uw bestelling achteraf betalen via een factuur? Vul dan eerst uw gegevens in via het formulier kopen op rekening. Uw aanvraag wordt z.s.m. in behandeling genomen. Binnen 1 werkdag krijgt u van ons een reactie op uw aanvraag. Op alle aanvragen voeren wij een kredietcheck uit.
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via T. +31(0)493-763993 of mail naar info@pneuparts.com.
   
Facturen inzien    
Wil je jouw facturen inzien? Log dan in op uw klant account en klik op mijn facturen. factuur wilt inzien, printen of kopiëren. In jouw besteloverzicht kun je de factuur downloaden. Heb je geen online account? Geen zorgen. Wij bewaren al jouw facturen voor jou en sturen deze altijd digitaal mee met de verzendbevestiging.    
Openstaande facturen betalen    

Een overzicht van je openstaande facturen vind je altijd terug in Mijn Coolblue, bij je facturen. Je kunt deze betalen door het openstaande orderbedrag zo spoedig mogelijk over te maken naar:

IBAN NL23RABO01036.31240 (BIC: RABONL24), ten name van:
Pneuparts
Florijn 10 b/c
5751 PC DEURNE
Nederland

Vermeld hierbij het ordernummer zodat wij de overschrijving snel kunnen verwerken. Het ordernummer staat zowel in de orderbevestiging als in het besteloverzicht op uw klantaccount.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij hiervan een bevestiging. Is het bedrag niet binnen 5 dagen ontvangen, dan komt de bestelling automatisch te vervallen.

   
Vragen?    
Heeft u vragen over uw zakelijke factuur? Neem dan contact op met met ons op.    

Mr Cash/ Bancontact
Sinds april 2016 heeft Bancontact/Mister Cash haar naam vereenvoudigt naar Bancontact.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
Waarom kiezen voor betalen via Bancontact/Mister Cash?

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop betalen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als internetbankierder uit Belgie kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.


Betaling mislukt of geweigerd?

U heeft betaald via iDEAL, maar geen orderbevestiging ontvangen?
U heeft betaald via iDEAL, maar weet niet zeker of uw naar ons verzonden is? Controleer wij uw bank of er geld is afgeschreven.Wanneer dit niet ht geval is , dan is de betaling niet gelukt. U kunt de bestelling opnieuw plaatsen via de webshop.

Is er wel geld afgeschreven, maar heb je nog geen orderbevestiging ontvangen? Dan adviseren we u om even te wachten. Het kan namelijk even duren voor wij uw betaling binnen krijgen.
Indien u na een uur nog geen orderbevestiging van ons heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Met behulp van uw ordernummer kunnen we u snel helpen.

Afgekeurde creditcard betalingen
Het kan gebeuren dat uw betaling geweigerd wordt. Helaas hebben wij geen inzage in de redenen.
Geweigerde betalingen kunnen niet worden teruggedraaid. Uw bestelling is automatisch geannuleerd en er zal niks worden afgeschreven.
Wilt uw de bestelling alsnog ontvangen? Plaats deze dan opnieuw en kies voor iDEAL of vooruitbetaling.

Waarom controleren wij creditcard betalingen?
Wij vinden het belangrijk om onze klanten te beschermen tegen frauduleuze betalingen. Creditcard betalingen zijn namelijk gevoelig voor fraudeurs. Betalingen worden aan de hand van een groot aantal criteria objectief en geautomatiseerd goed- of afgekeurd. Een betaling wordt afgekeurd wanneer bijvoorbeeld de CVC-code of vervaldatum van de creditcard niet goed is ingevuld, maar ook wanneer er een onveilige wifi-locatie, waar fraude is gepleegd, wordt geïdentificeerd.

Terugbetalingen 

Hoe betalen we u terug?
Heeft u een bestelling geheel of gedeeltelijk geretourneerd, dan storten we het bedrag terug op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Waar kunt u de status van mijn terugbetaling vinden?
De status van uw terugbetaling kun je helaas niet ergens terugvinden, maar we verzekeren u dat de betaling binnen 3 werkdagen na afhandeling van de retourzending is gedaan.

U heeft geen terugbetaling ontvangen.
Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op uw rekening staat. We betalen altijd 3 werkdagen na afhandeling van de retourzending. Staat het bedrag na 5 werkdagen nog niet op uw rekening? Neem dan contact op met de klantenservice.

U heeft geen factuur ontvangen, hoe kunt u deze alsnog opvragen?
Bij uw Pneuparts account kunt u gemakkelijk factuten bekijken en downloaden. Heeft u geen account? Neem dan contact op met de klantenservice en zorg ervoor dat u het ordernummer bij de hand hebt. Wij sturen u dan direct de juiste factuur toe.

Achteraf betalen bij Pneuparts
Ja, vul het formulier kopen op rekening in.
Of betaal via  uw creditcard. Wanneer u een bestelling plaatst, wordt het bedrag op uw creditcard gereserveerd. Dit bedrag wordt pas na levering van uw rekening afgeschreven. Op deze manier betaald u achteraf. 

HafnerFHTcmaticVacuproVan deurne